Voorstellen…..

Mijn naam is Gerda Bruintjes, R.hom. (register homeopaat).

Een geboren en getogen Groningse, met de spreekwoordelijke nuchterheid van de Noorderling; spiritueel, maar wel beide benen op de grond. Erg geïnteresseerd in de natuur, in de breedste zin van het woord. Sinds we in het mooie Gasteren wonen, kan ik me uitleven in tuinieren en genieten we van het mooie buitenleven.  Nadat ik zelf een zeer goede ervaring met  klassieke homeopathie had gehad, was mijn interesse gewekt en ben ik begonnen aan de 6 jarige opleiding voor klassiek homeopaat. Deze opleiding heb ik, begin 2009, met succes afgerond.Nadat mijn toenmalige baan kwam te vervallen door een reorganisatie,  heb ik er voor gekozen om mijn eigen weg als klassiek homeopaat te gaan, een prachtig beroep.

Als net 18 jarige gestart  in de verpleging, vond ik het al erg jammer, dat in de zorg er te weinig tijd is voor wat er met mensen gebeurd als ze ziek worden. Door de tegenwoordige bezuinigingen in de zorg is er daarin niet veel veranderd. Ik vind het jammer, dat, ondanks de aanzienlijke gemaakte grote stappen op medisch gebied,  het fysieke aspect nog steeds de boventoon heeft, de mens is geen machine, volgens mij. In de homeopathie, een holistische geneeswijze gaat het wél om de gehele mens, dat spreekt me meer aan.

Wat is ziek zijn en wat is gezond zijn? Ik denk, dat gezond zijn, niet altijd ‘ zonder lichamelijke klachten’ hoeft te zijn. Heel belangrijk is,  hoe ga je om met ziek zijn, zit je lekker in je vel…

Ik ben inmiddels al enige jaren R. Homeopaat (=register homeopaat), het is, populair gezegd,  écht mijn ding geworden, het is een prachtig vak, nog elke dag boeiend.

Uiteraard heb ik me aangesloten bij de beroepsvereniging de NVKH, de grootste vereniging van klassiek homeopaten in Nederland. Voorjaar 2016 heb ik de aanvulling HBO medische basiskennis gehaald. Wat betekent dat voor U?

De beroepsvereniging staat voor een gedegen opleiding van aangesloten leden én stelt een aantal kritische  eisen voor het runnen van een praktijk, heeft een eigen klachtencommissie. Dat geeft u garantie over kwaliteit in de zorg voor uw gezondheid,  alsmede de zekerheid dat uw zorgverzekeraar de kosten van behandelen zal vergoeden, indien u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen.

Naast klassieke homeopathie, wil ik graag werken aan een goede gezondheid door de mogelijkheid te bieden om verschillende behandelmethoden te combineren. Meer info hierover vindt u in de menu’s bovenaan de homepage. Ontspanning is belangrijk, werken aan rust in je lijf geeft rust in het hoofd, ook dat komt ten goede aan een goed werkende weerstand. De bioresonantie kan vooral veel betekenen bij allergieën, parasieten, en vooral de ziekte van Lyme. Daarnaast kan ik hiermee alle lichaamssystemen ondersteunen, activeren en zo nodig afremmen.

U kent toch ook de gezegdes:

– de boog kan niet altijd gespannen zijn,  of

– de rek is er uit.

Ik zou u graag willen helpen om de veerkracht er in te houden!

Westeinde 21
9466 PG Gasteren
tel 0592 231517
info@gerdabruintjes.nl

Beschaving siert de mens in voorspoed en

biedt een schuilplaats in tegenspoed (Boeddha)

Telefonisch spreekuur
ma t/m do 9-9:30 uur
18-18:30 uur

Afspraken maken

ma-vrij vanaf 9.00 uur

U kunt ook de voice mail inspreken, zonodig wordt u teruggebeld

Consult op afspraak
di wo do 10-12 uur
13:30-16 uur