Voorstellen…..

Mijn naam is Gerda Bruintjes, R.hom. (register homeopaat).

Een geboren en getogen Groningse, met de spreekwoordelijke nuchterheid van de Noorderling; spiritueel, maar wel beide benen op de grond. Erg geïnteresseerd in de natuur, in de breedste zin van het woord. Sinds we in het mooie Gasteren wonen, kan ik me uitleven in tuinieren en genieten we van het mooie buitenleven.  Nadat ik zelf een zeer goede ervaring met  klassieke homeopathie had gehad, was mijn interesse gewekt en ben ik begonnen aan de 6 jarige opleiding voor klassiek homeopaat. Deze opleiding heb ik, begin 2009, met succes afgerond.Nadat mijn toenmalige baan kwam te vervallen door een reorganisatie,  heb ik er voor gekozen om mijn eigen weg als klassiek homeopaat te gaan, een prachtig beroep.

Door de tegenwoordige bezuinigingen in de zorg is er vaak te weinig tijd om goed naar de patiënt te luisteren.  Ik vind het jammer, dat, ondanks de aanzienlijke gemaakte grote stappen op medisch gebied,  het fysieke aspect nog steeds de boventoon heeft, een onderdeel kan vervangen worden, maar de mens is geen machine. Mensen vallen In de homeopathie, een holistische geneeswijze gaat het wél om de gehele mens, dat spreekt me meer aan.

Wat is ziek zijn en wat is gezond zijn? Heel belangrijk is,  hoe ga je om met ziek zijn, zit je lekker in je vel…, is er iets wat je zo in de weg zit dat je niet goed kan functioneren. Helemaal zonder klachten is fijn, maar iedereen heeft zijn kwetsbare plek en het meegaan in onze drukke maatschappij vraagt veel energie, kun je daarin altijd meebuigen?

Ik ben inmiddels al enige jaren R. Homeopaat (=register homeopaat), het is, populair gezegd,  écht mijn ding geworden, het is een prachtig vak, nog elke dag boeiend.

 

Uiteraard heb ik me aangesloten bij de beroepsvereniging de NVKH, de grootste vereniging van klassiek homeopaten in Nederland.

De beroepsvereniging staat voor een gedegen opleiding van aangesloten leden én stelt een aantal kritische  eisen voor het runnen van een praktijk, heeft een eigen klachtencommissie. Dat geeft u garantie over kwaliteit in de zorg voor uw gezondheid,  alsmede de zekerheid dat uw zorgverzekeraar de kosten van behandelen zal vergoeden, indien u aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen.

Per 1 december wil ik het graag wat rustiger aan doen ivm het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, daarom heb ik het besluit genomen vanaf dan alleen nog door te gaan met klassieke homeopathie.

De bioresonantie kan vooral veel betekenen bij allergieën, parasieten, en vooral de ziekte van Lyme. Met bioresonantie kan ik alle lichaamssystemen ondersteunen, activeren en zo nodig afremmen.

 

Westeinde 21
9466 PG Gasteren
tel 0592 231517
info@gerdabruintjes.nl

Beschaving siert de mens in voorspoed en

biedt een schuilplaats in tegenspoed (Boeddha)

Telefonisch spreekuur en afspraak maken
ma t/m do 9.00-9:30 uur (0592-231517)

Spreekuur/alleen op afspraak

di wo do 10-12 uur
13:30-16 uur