De behandeling

Een eerste consult neemt meestal zo’n 1,5-2 uur in beslag, dit wordt daarom ook in een A en B gedeelte opgesplitst. Het kan u vaak aan het denken zetten en dan is het fijn als we hier (meestal een week later) op terug kunnen komen. In de gesprekken proberen we samen tot de kern van uw probleem te komen. Door met u uw levensloop na te gaan en door vragen te stellen over uw manier van omgaan met allerlei zaken en uw fysieke symptomen uitgebreid in kaart te brengen,  komt er dan een uitgebreid beeld van u als uniek mens, met al uw klachten en uitingen.

Een enkele keer is het meteen al duidelijk welk middel u zult gaan gebruiken, maar meestal begint voor mij het werk na het gesprek, als u naar huis gaat. Er wordt een uitgebreid verslag gemaakt, al uw specifieke kenmerken en klachten worden geanalyseerd en tenslotte wordt een voor u passend homeopathisch middel uitgezocht.

Dit middel kan dan per post naar u worden verzonden, of u kunt het ophalen als u in de buurt woont.

 

Het middel
Het middel kunt u voorgeschreven krijgen in de vorm van korreltjes, in opgeloste vorm en in te nemen als druppels, of om aan te ruiken. Soms moet u het dagelijks innemen, soms 1 keer per week, uw eigen persoonlijkheid is mede bepalend voor de wijze van innemen.

En dan…..
Om de behandeling goed en succesvol te laten verlopen, is regelmatig contact noodzakelijk.
U kunt bijvoorbeeld heel snel en heftig reageren, of juist heel langzaam en subtiel.
Om de voortgang van dit proces goed te kunnen begeleiden, is er regelmatig telefonisch contact, zodat ik kan bijsturen, indien nodig.

….het vervolgconsult
Meestal wordt een vervolgconsult ongeveer 3-4 weken na het eerste consult gepland.
Dit is uiteraard ook sterk afhankelijk van uw reactie op de behandeling en de aard van uw klachten. In acute situaties kan het nodig zijn om dagelijks contact te hebben.

Westeinde 21
9466 PG Gasteren
tel 0592 231517
info@gerdabruintjes.nl

Beschaving siert de mens in voorspoed en

biedt een schuilplaats in tegenspoed (Boeddha)

Telefonisch spreekuur en afspraak maken
ma t/m do 9.00-9:30 uur (0592-231517)

Spreekuur/alleen op afspraak

di wo do 10-12 uur
13:30-16 uur