Wat is behandelbaar

De BICOM® Bioresonantie-therapie is zeer effectief als het gaat om het behandelen van acute- (bijv. hooikoorts) en chronische (voedsel)allergieën. Berucht zijn koemelkallergie, candida (schimmelaandoening in de darmen), en tegenwoordig steeds meer voorkomend, een tarweallergie.

Na behandeling met bioresonantie wordt een significante verbetering/genezing bereikt, die zeer veel vage, maar vervelende klachten op kan heffen.

Ook aandoeningen van de interne organen zoals maag, darm, lever en gal zijn goed te behandelen, natuurlijk wordt u, ingeval er zeer ernstige problemen aan het licht komen, geadviseerd naar uw huisarts te gaan.

Doordat ziekmakende invloeden hun eigen meetbare frequentie hebben, kan er zeer goed een diagnose worden gesteld en zo de oorzaak van uw, soms zeer vage klachten die u blijven plagen, opgespoord worden.

Tevens is de BICOM®-therapie effectief bij huid- en longaandoeningen, pijnklachten (bijv. migraine), problemen met de weerstand, chronische vermoeidheid, reumatische klachten, K.N.O. problemen, kinderziekten en de gevolgen van inentingen, sportletsel/blessures, alsmede het opheffen van energetische blokkaden.

Bovendien kan de BICOM® Bioresonantie-therapie goed worden ingezet bij het stoppen met roken en andere verslavingen.

Tegenwoordig is het heel normaal en mogelijk om, ook al heeft u geen ernstige klachten,  1 a 2 keer per jaar een algeheel fysiek onderzoek te laten doen, een APK voor uw gezondheid. Een gezondheidscheck , uw hele fysieke functioneren kan doorgemeten worden, eventueel aangevuld met laboratoriumonderzoek.

Westeinde 21
9466 PG Gasteren
tel 0592 231517
info@gerdabruintjes.nl

Beschaving siert de mens in voorspoed en

biedt een schuilplaats in tegenspoed (Boeddha)

Telefonisch spreekuur en afspraak maken
ma t/m do 9.00-9:30 uur (0592-231517)

Spreekuur/alleen op afspraak

di wo do 10-12 uur
13:30-16 uur