Diagnose

Speciaal voor het werken met bioresonantie worden door mij seminars gevolgd bij het gerenommeerde opleidingsinstituut ‘ Therapeutisches Haus, Martin Keymer’ in Duitsland, één van de grondleggers voor het therapeutisch werken met bioresonantie.

Uitgangspunten zijn de 4 pijlers voor algeheel welbevinden en een gezond lichaam:

– balans in het mentaal/psychisch functioneren

– balans in het bio-energetisch/bio-fysisch functioneren

– balans in het bio-chemische functioneren

– balans in het mechanisch functioneren

 

Wat gebeurt er tijdens het consult?

Met een specifieke, pijnloze meting op acupunctuurpunten aan handen en voeten wordt nagegaan of bepaalde organen verzwakt zijn, dan wel of er gifstoffen, of blokkaden in het lichaam zijn die een negatieve invloed hebben op het functioneren van de organen. Zo kan in veel gevallen de verborgen oorzaak van de ziekte worden opgespoord.

Tevens kan er vastgesteld worden of er een allergie of onverdraagzaamheid bestaat voor bepaalde stoffen (o.a. voedingsmiddelen) en dan op vrij eenvoudige wijze worden behandeld zodat de allergie opgeheven wordt.

Zodoende kan er een diagnose worden gesteld, waarmee het lichaam het meest belast is en welke therapie hiervoor nodig is. Vervolgens wordt een individueel behandelplan opgesteld en wordt er met de patiënt overlegd welke acties hijzelf kan ondernemen om zijn genezing te bespoedigen.

Westeinde 21
9466 PG Gasteren
tel 0592 231517
info@gerdabruintjes.nl

Beschaving siert de mens in voorspoed en

biedt een schuilplaats in tegenspoed (Boeddha)

Telefonisch spreekuur en afspraak maken
ma t/m do 9.00-9:30 uur (0592-231517)

Spreekuur/alleen op afspraak

di wo do 10-12 uur
13:30-16 uur