Behandeling

Tijdens de behandeling met het BICOM®-apparaat kan de patiënt in een rustige, ontspannen houding zitten of liggen terwijl hij wordt behandeld. U staat in contact met het apparaat d.m.v. het vasthouden van elektroden en een speciale mat in de rugleuning van de stoel. Een behandeling duurt ongeveer 50-60 minuten. Het eerste consult waar uitgebreid wordt gemeten duurt langer. De therapie wordt meestal als aangenaam ervaren, al kan na behandeling een zekere loomheid optreden. Om evt. vrijgekomen afvalstoffen goed af te voeren moet u na een behandeling altijd veel water drinken.

Het doel van de therapie is, de ziekmakende invloeden en oorzaken uit te schakelen en de zelfgenezende kracht van het lichaam te activeren.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van diverse factoren zoals de aard van de klacht (chronisch of acuut), leeftijd, medicijngebruik, etc. Om u een idee te geven: allergieën kunnen, in de regel, na 2 behandelingen al een zeer goed effect hebben, er worden echter altijd vooraf metingen en de daaraan gekoppelde behandelingen gedaan, om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.

Er worden steeds controlemetingen uitgevoerd om de voortgang in kaart te brengen.

Westeinde 21
9466 PG Gasteren
tel 0592 231517
info@gerdabruintjes.nl

Beschaving siert de mens in voorspoed en

biedt een schuilplaats in tegenspoed (Boeddha)

Telefonisch spreekuur en afspraak maken
ma t/m do 9.00-9:30 uur (0592-231517)

Spreekuur/alleen op afspraak

di wo do 10-12 uur
13:30-16 uur